Κάποια εισαγωγικά

Στα μηνύματα που θα αναρτώνται στο χώρο αυτό θα γίνεται πολύ συχνά αναφορά σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Για να μπορεί κάποιος που δε γνωρίζει τα παιχνίδια αυτά να μάθει περισσότερα, η κάθε αναφορά θα συνοδεύεται από link για το entry του παιχνιδιού στο boardgamegeek.com . Το site αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων για επιτραπέζια και μπορεί κάποιος να πάρει από εκεί ότι πληροφορίες θέλει, να δει φωτογραφίες, να διαβάσει review κλπ. Πολλές από τις φωτογραφίες άλλωστε που θα εμφανίζονται εδώ θα είναι από εκεί.

Έτσι όταν για παράδειγμα θα αναφερόμαστε στο παιχνίδι Jungle Speed, πατώντας πάνω στο όνομα του παιχνιδιού θα βλέπετε αυτομάτως τη σελίδα του στο boardgamegeek.

Κάτι ακόμα στο οποίο θα ήθελα να αναφερθώ είναι το ελληνικό guild στο boardgamegeek. Θα γίνονται πολύ συχνά αναφορές σε αυτό ενώ και οι πληροφορίες που θα αναρτώνται εδώ πολλές φορές θα πηγάζουν από εκεί.  Αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική δικτυακή κοινότητα για τα επιτραπέζια και εάν δεν είστε ήδη μέλος θα σας πρότεινα να το επισκεφτείτε. Θα συναντήσετε μια πολύ ευχάριστη παρέα με την οποία θα μπορείτε να συζητήσετε για παιχνίδια, να θέσετε απορίες σας ή να συγκεντρώσετε απόψεις για κάποιο σχετικό θέμα.

Ότι άλλα θέματα προκύπτουν που θα χρειάζονται επεξήγηση θα προσπαθώ κάθε φορά να την κάνω. Εάν δυσκολευτείτε σε κάποιο post ή δεν καταλάβετε κάποιον όρο, μη διστάσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο ρωτώντας γι’ αυτό.

Καλή σας μέρα! 🙂

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Γενικά. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: