Νέα σενάρια για το Claustrophobia

To Claustrophobia είναι ένα παιχνίδι για 2 παίκτες από την Asmodee που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Η κατηγορία του παιχνιδιού θα έλεγε κανείς ότι είναι dungeon-crawler μόνο που αντί για μπουντρούμια με τέρατα, οι χαρακτήρες του παιχνιδιού εδώ έρχονται αντιμέτωποι με δαιμονικές ορδές. Ο ένας παίκτης λοιπόν χειρίζεται τις δυνάμεις της κόλασης και ο άλλος τους ανθρώπους που προσπαθούν να αμυνθούν. Ένας λοιπόν πολύ σύντομος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να του αποδοθεί είναι «Space Hulk in Hell», περιγραφή μάλιστα που τη συναντούσε κανείς πολύ συχνά τον πρώτο καιρό που βγήκε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι παίζεται με σενάρια. Αυτά καθορίζουν την πίστα κάθε φορά καθώς. το ποιες και πόσες δυνάμεις θα ελέγχει ο κάθε παίκτης καθώς και τον πως θα κερδίσει. Πέρα από αυτές που συμπεριλαμβάνονται στο manual του παιχνιδιού, η εταιρεία έχει φροντίσει να ανεβάζει και καινούρια σενάρια στην ιστοσελίδα του, αυξάνοντας έτσι το replayability του παιχνιδιού.

Παλαιότερα είχαν ανέβει κατά καιρούς 3 σενάρια ενώ πριν λίγες μέρες ανέβηκαν άλλα 3 μαζί. Μπορείτε να τα βρείτε όλα, στην αντίστοιχη σελίδα, στο site του παιχνιδιού.

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Νέα. Ετικέτες: , . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: