Αναμενόμενες κυκλοφορίες από τη Mayfair Games

H Mayfair Games ετοιμάζει να κυκλοφορήσει δύο αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια μέσα στους επόμενους μήνες. Το ένα είναι το Automobile του γνωστού Martine Wallace, ενώ το άλλο είναι το Settlers of America, μια μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού «Οι Άποικοι Του Κατάν» στην Αμερική του δέκατου ένατου αιώνα.

Στο Automobile οι παίκτες είναι κατασκευαστές αυτοκινήτων στην αρχή του προηγούμενου αιώνα. Το παιχνίδι είναι για 3-5 παίκτες και είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2009 από την Warfrog, την εταιρεία του σχεδιαστή του παιχνιδιού. Η Mayfair, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην αμερικάνικη αγορά, με νέο ανανεωμένο artwork και βελτιωμένα components. Αναμένεται για το δεύτερο μισό του 2010.

Το Settlers of America: Trails to Rails (όπως είναι το πλήρες όνομα του) αποτελεί το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά Catan Histories, μια σειρά παιχνιδιών που μεταφέρουν το γνωστό παιχνίδι «Οι Άποικοι του Κατάν» σε υπαρκτές τοποθεσίες και χρονικές περιόδους (το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς ήταν το Catan Histories: Struggle for Rome). Φυσικά το παιχνίδι δεν αποτελεί πιστό αντίγραφο των «Άποικων».  Όπως μας λέει και η περιγραφή του:

Settlers of America: Trails to Rails utilizes the familiar Catan hex-tile grid to present a map of the United States. Players collect and trade resources, in order to purchase, migrate and build settlements, forge railroads and acquire locomotives. Railroads are used to distribute goods to the interconnected cities. As westward locations are settled, old sources of resources deplete. The addition of gold adds to the depth of play and increases options for the players.

Το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνιση του στο Origins Game Fair, στο τέλος του Ιουνίου.

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Upcoming Games. Ετικέτες: , , . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: