Νέες κυκλοφορίες από την Κάισσα για τον Ιούνιο

Από το site της Κάισσας μαθαίνουμε για τις νέες κυκλοφορίες της εταιρείας αυτό το μήνα. Τα παιχνίδια λοιπόν που θα δούμε σύντομα στα ράφια είναι:

(οι περιγραφές είναι από τη σελίδα της Κάισσας)

Το Μεγάλο Αφεντικό
(I’m the Boss)

Το «Μεγάλο Αφεντικό» είναι ένα παιχνίδι κλεισίματος συμφωνιών και διαπραγμάτευσης, στο οποίο εκπροσωπώντας επενδυτές προσπαθείτε να επιτύχετε τις καλύτερες συμφωνίες. Μέσα από έξυπνες διαπραγματεύσεις, προσωρινές συμμαχίες και ύποπτες ευκαιρίες θα περάσουν από τα χέρια σας εκατομμύρια. Όμως προσέξτε τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μπλεχτούν στις υποθέσεις σας και να πάρουν τον έλεγχο των συμφωνιών σας. Ως το Αφεντικό, σκοπός σας είναι να κερδίσετε τα περισσότερα, αλλά μπορεί τελικά να βρεθείτε εκτός συμφωνίας! Στο τέλος, νικητής είναι ο παίκτης με τα περισσότερα χρήματα.
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 3-5 παίκτες, ηλικίας 12+. Μέση διάρκεια 60′ λεπτά.

Intrigo

Σε αυτό το πονηρό παιχνίδι με κάρτες είστε ο αρχηγός μιας από τις σπουδαιότερες οικογένειες της Βενετίας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε διαθέσιμο μέσο για να κερδίσετε την υποστήριξη των φατριών της πόλης. Στiς υπόγειες στοές του παλατιού θα δημιουργήσετε τις συμμαχίες που θα σας κάνουν το νέο Δόγη. Όπλα σας: η συνομωσία, η ίντριγκα και η προδοσία!

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 3-4 παίκτες, ηλικίας 12+. Μέση διάρκεια 45′ λεπτά.

Tsuro

Ο Δράκος και ο Φοίνικας στέκουν σαν ιεροί φύλακες και οδηγοί στα μονοπάτια της ζωής, διατηρώντας την ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα στις δυνάμεις της τύχης και του πεπρωμένου. Μαζί αυτά τα δυο πανίσχυρα πλάσματα εποπτεύουν τους δρόμους που οδηγούν στην ιερή σοφία αλλά και στο αναπόφευκτο τέλος.
Μέσα από μια προσεκτική μίξη στρατηγικής και τύχης, το Tsuro (που σημαίνει «το Μονοπάτι») αναπαριστά το ταξίδι της ζωής.
Ο τελευταίος παίκτης που θα παραμείνει στο ταμπλό, είναι ο νικητής!

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2-8, ηλικίας 8+. Μέση διάρκεια 20′ λεπτά.

Abalone

To Abalone είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για 2 παίκτες. Κάθε παίκτης ξεκινάει με 14 μαύρους η άσπρους  βόλους σε ένα εξάγωνο ταμπλό και σκοπός του είναι να καταφέρει  να σπρώξει 6 από τους βόλους του αντιπάλου του εκτός παιχνιδιού.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 παίκτες, ηλικίας 7+. Μέση διάρκεια 30’ λεπτά.

Πέρα από τα παραπάνω παιχνίδια να αναφέρω ότι έχει κυκλοφορήσει ήδη το Κάστορες και Ποντίκια (το είχα ξεχάσει στο προηγούμενο ποστ για τα παιχνίδια της εταιρείας) ενώ το Ticket to Ride σύμφωνα με το καταλογάκι ήταν για Ιούνιο και όχι για Μάιο. Δεν το βλέπω όμως στο site οπότε το θεωρώ πιθανό να καθυστερήσει λίγο.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: